Zagrebački Holding  
HR  EN    Mapa webaKontakti
 
 

Informacije o nadoknadi troškova izrade, postave i pratećih troškova za bokseve

Poštovani,

Grad Zagreb je temeljem odluke Gradske skupštine Grada Zagreba objavio Javni poziv za dostavu dokumentacije kojom se dokazuje ispunjavanje uvjeta za nadoknadu troškova suvlasnicima višestambenih zgrada nastalih zbog prilagodbe novom modelu sakupljanja komunalnog otpada.

Saznajte više na poveznici

Podnositelj zahtjeva može biti predstavnik suvlasnika ili Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo d.o.o. za zgrade kojima upravlja.

Zahtjeve za nadoknadu troškova kada je prijavitelj Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo d.o.o. potrebno je uputiti na adresu elektroničke pošte Ivan.Lazic@gskg.hr . Uz zahtjev za pokretanje postupka nadoknade troškova potrebno je dostaviti zaprimljeno Rješenje Grada Zagreba za postavom boksa na površinu javne namjene.

U slučajevima kada je boks naručen na zgradi sa dva ili više upravitelja, predstavnici suvlasnika obavještavaju upravitelja koji će biti podnositelj prijave o odluci dok se drugi upravitelj/i obvezuje dostaviti sve potrebne podatke upravitelju nosiocu prijave sa točnom raspodjelom troškova (ako upravitelj upravlja sa više stambenih ulaza ili samo za jedan ulaz)  i podacima o računu za prijenos uplaćenih sredstva (IBAN broj i prema potrebi dodatne podatke).

Zahtjev za nadoknadom troškova – preuzmi